Spitalul de nebuni! Secretara de la PSD Constanța, CONCEDIATĂ pentru că a acceptat dosarul de candidatură al lui Lungoci

Greu cu democrația la PSD Constanța. Partidul candidatului unic duce o luptă serioasă pentru… nonreformare și aruncă în război toate armele, unde cad și victime colaterale. Este cazul unei secretare de la partid, Mihaela Herda, care a fost concediată vineri, pentru că a acceptat dosarul de candidatură al lui Lucian Lungoci pentru funcția de președinte al organizației municipale.

Amintim că astăzi ar fi trebuit să aibă loc alegerile, adică alegerea lui Ion Dumitrache în această funcție, însă ieri Lucian Lungoci și-a depus candidatura și a stricat toate ploile. Mai rău – sau bine, depinde de perspectivă, Lungoci nu e doar un simplu candidat, ci unul cu șanse reale. Dacă ieri beneficia de sprijinul a aproximativ trei sferturi dintre electori, astăzi atinge 85%. Alegerile programate pentru azi au fost amânate, fără a se avansa o dată certă.

Mihaela Herda a fost concediată de Marilena Dragnea, fostă liberală, în prezent consilier județean. Concedierea secretarei a produs stupoare și printre membrii de partid, așa cum se vede în conversațiile de pe un grup de Whatsapp al formațiunii:

grup

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.