Spread the love

ENGIE Romania și Asociația Dăruiește Viața au dotat Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța cu șapte aparate de ventilație mecanică, de importanță vitală în tratamentul pacienților cu probleme respiratorii recurente.

Asociația Dăruiește Viata a identificat necesitățile medicale pentru ca Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța să poată trata la standarde ridicate un număr cât mai mare de pacienți cu probleme respiratorii provenind din județele Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Programul Energie pentru o şansă la viaţă a fost lansat de ENGIE Romania în anul 2013 şi vizează îmbunătăţirea sistemului medical românesc în cadrul instituţiilor medicale publice, având ca direcţii de acţiune:

  • modernizarea unor centre medicale de excelenţă;
  • dotarea cu aparatură medicală de înaltă performanţă;
  • modernizarea unor secţii/centre din cadrul unităţilor medicale publice în vederea acordării unor servicii medicale de înaltă calitate.

În cadrul programului a fost modernizat Centrul de Hematologie şi Transplant Medular  al Institutului Clinic Fundeni, în 2013, în urma unei investiții de 375.000 de euro, iar în 2014, a fost dotată o nouă sală de operație în cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, printr-o investiție de 235.000 de euro făcută de ENGIE Romania.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *