Specialistul Dîncu (MApN): „Putin nu va negocia serios până când nu va avea CÂT DE CÂT o VICTORIE!”

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a declarat, la Antena 3, că în opinia sa negocieri serioase între Rusia și Ucraina vor avea loc doar după ce partea rusă va considera că este în avantaj, ceea ce nu se poate spune în acest moment.

Deși au multiplicat canalele de comunicare, nu cred că va negocia serios Putin înainte de a avea cât de cât o victorie, pentru că nu va putea intra înfrânt în negocieri”, a afirmat ministrul. Chiar dacă armata rusă are o forță mare de atac, până acum „s-a văzut că este un eșec total”, pierderile rușilor fiind de cinci ori mai mari decât ale ucrainenilor.

Sentimentul tuturor este că diplomația este folosită doar pentru ca rușii să câștige timp pentru a continua să distrugă infrastructura critică a Ucrainei, a continuat Dîncu. „Putin merge mai departe, se vede că este un plan stabilit”, a indicat el.

Ministrul Apărării se aşteaptă că ostilităţile să continue şi să fie vizaţi civili.

Citeam un articol despre modul în care funcţionează propaganda în Rusia. Şi unul din susţinătorii lui Putin spunea un lucru interesant, spunea, de fapt, Ucraina va trebui să devină o ţară eminamente agricolă, noi vrem să distrugem toată infrastructura. Este o lucru care într-adevăr probabil că a fost transmis în interior în cercul de apropiaţi a lui Putin şi este un fel de ideologie care funcţionează pentru interior, pentru societate. Ne putem aştepta în continuare ca populaţia să fie atacată şi populaţia civilă să fie atacată”, a transmis ministrul Apărării.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *