Spread the love

Programul echipelor de dezinsecție a fost dat peste cap de ploile din ultimele zile, anunță reprezentanții Primăriei Constanța, motiv pentru care, în timpul pe care l-a avut la dispoziție, societatea responsabilă de reducerea numărului de insecte care produc disconfort a suplimentat echipele pentru a acționa în toate spațiile verzi din municipiul Constanța.

„Lucrătorii stropesc astăzi (17 iulie, n.r.) spațiile verzi din Tomis I, II și III, Casa de Cultură, Icil și Trocadero. Mâine (18 iulie, n.r.), echipele vor ajunge în Faleză Nord, Centru, Peninsulă și I.C. Brătianu, iar vineri se va acționa în stațiunea Mamaia, cartierele Tomis Plus, Palazu, Compozitori, Tomis Nord și parcul Tăbăcărie. Concomitent, platformele de gunoi sunt stropite împotriva insectelor și sunt igienizate. La acțiunea din această seară vor participa și reprezentanți ai asociațiilor de proprietari din zonele menționate, ai Direcției de Sănătate Publică și ai Primăriei Constanța, care și-au manifestat intenția de a participa la dezinsecție”, au punctat cei de la Primărie.

Reprezentanții municipalității atenționează persoanele juridice și fizice din municipiu că au obligația să efectueze activităţile de dezinsecție și deratizare ale imobilelor, incintelor și gospodăriilor pe care le dețin, folosind numai substanțele aprobate de Ministerul Sănătății și prestatorii autorizați, concomitent cu acțiunile Primăriei precum și ori de câte ori este necesar – conform H.C.L.M. Constanța nr. 184/2013 art. 3, alin. 3.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Advertisements

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *