Șoșoacă SHOW în Parlament: „Dacă dvs. sunteți Superman, EU sunt XENA, prințesa războinică! Raed Arafat este criminal”

Diana Șoșoacă, senator independent, a declarat că ea este Xena, prințesa războinică, iar pe secretarul de stat Raed Arafat l-a numit criminal, la dezbaterile privind moțiunea de cenzură, inițiată de PSD.

Domnule Cîțu ați spus că 70 la sută din populația României, care este evident nevaccinată, este proastă. Vă anunț că sunteți prim-ministru unei țări formată din proști în care parafrazându-l pe Caragiale sunteți cel dintâi. Mai mult, am venit să vă expun câteva din doleanțele celor peste 60 de mii de oameni care sâmbătă au ieșit în București și imediat ați chemat chestorii să vă apare de o femeie. Păi nu erați dvs Superman? Dacă dvs sunteți Superman eu sunt Xena prințesa războinică, numai că eu am mai multe șanse să fiu Xena decât dvs Superman care aveți nevoie de 3 gealați să vă apere de întrebările unei femei”, a decarat Șoșoacă.

Seatoarea a mai spus că lipsește cineva din Parlament: „Este autorul moral al tuturor crimelor. Există un personaj care comandă România și o conduce: criminalul șef Raed Arafat care 2009 e în toate guvernările iar în acest moment trebuie să dispară”.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *