Șoșoacă e dispusă să CANDIDEZE la președinție: Discuții de „taină” și binecuvântări de la IPS Teodosie

Senatorul independent Diana Șoșoacă a declarat, la Realitatea Plus, că poate n-ar fi ajuns la acest nivel în politică dacă nu ar fi ascultat de sfatul dat de arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie. Șoșoacă a mai precizat că tocmai rolul pe care și l-a asumat o face să meargă mai departe și că nu exclude nici posibilitatea de a candida la cea mai înaltă funcție în stat, la cea de președinte al țării.

Mi-aduc aminte ce mi-a spus Înalt Prea Sfinția Sa Teodosie când mi-a dat binecuvântarea să intru în poltică: Acceptăți-i destinul de jertfă, îți spun că mi-a spus “acceptă-ți destinul de jertfă, îți spun că ai destin de jertfă și te opui, nu e bine să te opui. Ai un drum greu, acceptă-l și eu îți dau binecuvântarea! Eu i-am spus că nu vreau să intru în politică și mi-a spus că de aici au făcut cât ai putut, numai dacă vei fi acolo (în Parlament – N.R.) ne mai poți ajuta”, a afirmat Diana Șoșoacă.

Senatorul a mai precizat că există planuri pentru constituirea unei noi formațiuni politice care să coaguleze cea mai mare parte a forțelor naționaliste, dar a evitat să dea detalii, pentru a-i ține departe pe adversari. Diana Șoșoacă a afirmat că, în actualu context, chiar dacă nu s-a gândit foarte profund, nu exclude posibilitatea de a candida la președinție.

Nu m-am gândit eu, dar s-a gândit o parte a poporului român, dar am înțeles că trebuie să ai legături externe foarte mari. Cred că ar fi pentru prima dată când un om fără legături cu serviciile, fără legături externe, ar ajunge președintele României. Și, ca să parafrazez un mare politician, dacă mi-o vor cere, o să o fac!”, a concluzionat senatorul.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.