SONDAJ Primarul Chițac vrea să afle „gradul de satisfacție al constănțenilor” printr-un chestionar

Primăria Municipiului Constanța lansează un chestionar pentru măsurarea gradului de satisfacție a cetățenilor cu privire la calitatea serviciilor oferite. Studiul reprezintă o bază de informații utilă pentru schimbările care vor avea loc la nivelul administrației publice locale. Cetățenii pot identifica principalele probleme întâlnite de către aceștia și pot determina îmbunătățirea serviciilor oferite. Întrebările vizează calitatea evaluarea serviciilor furnizate de municipalitate sau transparența instituției publice.

Chestionarul poate fi completat AICI!

Studiul cantitativ și calitativ este realizat de către Facultatea de Drept și Științe Administrative și Centrul Social Dobrogea din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța, la solicitarea Primăriei Municipiului Constanța. Părerea constănțenilor poate fi înregistrată în cadrul chestionarului, în perioada 13.05.2021-30.06.2021.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “SONDAJ Primarul Chițac vrea să afle „gradul de satisfacție al constănțenilor” printr-un chestionar

  • joi, 13 mai 2021 la 08:41
    Permalink

    n-eam luat teapa vietii cu alegerea lu domn primar…….si pentru ca nu am avut alta optiune,am zis ca scapam din vechile metehne,dar se pare ca nici o sansa atunci cand pui director in primarie pe unul care bate o femei ca s-ia pus ciarciaful in fata sezloangelor lui……si mai sunt inca de spus multe……., am crezut din tot sufletul ca orasul asta isi va reveni dar nici o sansa din rau in mai rau, ca sa ajungi intr-un loc al orasului ocolesti trei sferturi de oras ,plus ca se sapa in draci peste tot,oriunde fara o logica de deviere a traficului plus ca sapa de trei patru ori in acelas loc……

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.