SONDAJ CURS – USR-PLUS și PNL se… compromit împreună: Românii îi văd la fel de VINOVAȚI pentru criza politică

Un sondaj realizat de CURS analizează evenimentele politice din ultima săptămână, iar românii îi văd la fel de vinovați pe cei de la USR-PLUS, dar și pe cei de la PNL pentru criza politică actuală. Conform sondajului CURS, la întrebarea „Cine credeți că este principalul responsabil?”, 32% dintre respondenți au indicat USR-PLUS, 31% au indicat Florin Cîțu și PNL-ul, iar 21% consideră că sunt vinovate ambele formațiuni politice. Președintele Klaus Iohannis este identificat drept vinovat de doar 7% dintre cei care au răspuns la acest sondaj.

media 163085044492984700

Sondajul CURS analizează evenimentele politice din ultima săptămână, iar românii le solicită celor de la PNL și USR-PLUS să ajungă la o înțelegere și să continue guvernarea. Conform sondajului CURS, 46% dintre români le recomandă celor de la PNL să ajungă la o înțelegere cu USR-PLUS.

media1

De asemenea, 42% dintre repondenți le solicită celor de la USR-PLUS să ajungă la o înțelegere cu PNL.

media2

Românii nu cred în alegerile anticipate, dar în schimb 53% consideră că rezultatul acestei crize va fi o nouă înțelegere între USR-PLUS și PNL, iar apoi continuată guvernarea.

media3

Universul de eşantionare: populaţia adultă rezidentă din România, în vârstă 18 ani şi peste Volumul eşantionului: 853 respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste

Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion: +/-3,3% la un nivel de încredere de 95%

Metoda de culegere a datelor: metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing)

Validarea eșantionului: s-a realizat pe baza ultimelor date INS. Datele sunt ponderate în funcție de vârstă

Perioada de realizare: 3 – 5 septembrie, 2021

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *