SONDAJ CURS – PSD domină scena politică. AUR este în CREȘTERE! Coaliția NU mai obține majoritatea

Un sondaj CURS, de tip Omnibus, realizat la nivelul municipiului București ne arată faptul că PSD domină scena politică, în timp ce partidele din coaliția de guvernare nu ar mai realiza majoritatea. Conform sondajului CURS, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri locale, PSD ar obține 32%.

Pe locul doi s-ar clasa USR-PLUS cu 27%, în timp ce PNL ar obține 20%. De remarcat faptul că cele două formațiuni nu ar mai reuși să alcătuiască majoritatea la Capitală. În urcare se află partidul AUR, care ar obține 7%, în timp ce PMP ar obține 5%.

curs

Universul de eşantionare: populaţia adultă rezidentă din Municipiul București, în vârstă 18 ani şi peste. Volumul eşantionului: 1077 respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste. Tipul eșantionului: probabilist, multistadial, stratificat.  Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion: +/-3% la un nivel de încredere de 95%. Metoda de culegere a datelor: metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing). Perioada de realizare: 19 – 26 martie, 2021.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.