SONDAJ: Constănțenii, invitați să se exprime cu privire la problemele pe care le întâmpină pe bd. I.C. Brătianu

Primăria Municipiului Constanța invită cetățenii orașului să-și exprime punctul de vedere cu privire la problemele pe care le întâmpină pe bulevardul I.C. Brătianu folosind ACEST LINK!

Municipiul Constanța alături de orașele Budapesta (Ungaria), Lisabona (Portugalia), Londra (Marea Britanie) și Malmo (Suedia) implementează proiectul „MORE – Optimizarea multi-modală a spațiului drumului în Europa“.

MORE este un proiect finanțat prin programul Orizont 2020 care urmărește identificarea de noi concepte, instrumente și procese pentru planificarea, proiectarea și operarea spațiului drumului pe coridoarele care fac parte din rețeaua internațională de drumuri TEN-T.

Bulevardul I.C. Brătianu reprezintă principala arteră de legătură a municipiului Constanța la rețeaua de drumuri TEN-T, fiind parte a coridorului Rin – Dunăre. Astfel, în contextul proiectului MORE, Primăria Municipiului Constanța a demarat această consultare cu scopul de a identifica principalele probleme întâmpinate de către utilizatorii drumului pe bulevardul I.C. Brătianu.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *