SONDAJ Aproape 90% dintre oameni NU au încredere în cifrele covid-19 oferite de autorități

Aproape 90% dintre participanții la un sondaj pe Twitter au răspuns că nu au încredere în cifrele oferite de autorități.

89,4% dintre respondenți au răspuns cu „nu” la această întrebare. 6,5% au votat „parțial”, în timp ce doar 4,1% mai au încredere în autorități.

Aproape 90% dintre participanții la un sondaj pe Twitter au răspuns că nu au încredere în cifrele oferite de autorități în ceea ce privește situația pandemiei. Disclose TV a organizat un sondaj pe Twitter în care îi întreabă pe oameni dacă au încredere în cifrele oficiale legate de COVID-19 oferite de către autorități. La ora transmiterii știrii, peste 54.000 de oameni au votat, iar răspunsurile sunt majoritar negative.

disclose

Mai exact, 89,4% dintre respondenți au răspuns cu „nu” la această întrebare. 6,5% au votat „parțial”, în timp ce doar 4,1% mai au încredere în autorități. Acest sondaj poate fi un reper uriaș în ceea ce privește încrederea oamenilor în liderii lumii. În același timp, din cauza modului în care funcționează sondajele pe Twitter, nu se poate face o clasificare a respondenților.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *