SNPPC Constanța REFUZĂ să participe la parada de 1 Decembrie! Zelca: „Polițiștii NU defilează pentru politicienii aflați întâmplător la conducere! Am jurat credință României, NU lor!”

Chiar dacă, anul acesta, parada dedicată Zilei Naționale de 1 Decembrie va avea loc în format restrâns, polițiștii sunt în continuare în conflict cu… Guvernul. Ruptura este iremediabilă de mai mult timp și se reflectă serios și în teritoriu. Astfel, luni, președintele SNPPC Constanța, Vasile Zelca, a fost… tranșant: polițiștii nu vor defila de 1 Decembrie în fața unor politicieni aflați vremelnic sau întâmplător la conducere:

Recomandăm membrilor și nu numai să refuze participarea la o eventuală paradă organizată cu prilejul zilei de 1 Decembrie! Polițiștii nu defilează pentru a gira politicienii aflați vremelnic sau chiar întâmplâtor la conducere! Atâta timp cât, la defilare, poporul nu este admis ca spectactor, ci numai politicianul, acea defilare se transformă în… odă adusă conducătorului mult iubit! Polițiștii au jurat credință României și Constituției, nu politicienilor!”, a subliniat Vasile Zelca.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *