Spread the love

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate a organizat, vineri, de Ziua Armatei, un miting de protest în Piaţa Victoriei, ca urmare a nemulţumirilor legate de discriminările din Legea salarizării unitare şi Legea pensiilor.

Organizatorii au precizat la mitingul de la Guvern că vorbesc „în numele a mai mult de 1.500.000 de voturi, cât reprezintă militarii şi poliţiştii în activitate, în rezervă şi în retragere, cu familiile lor”.

CITEȘTE ȘI:

Aceștia au prezentat premierului „soluţia practică de revenire la textul promulgat al Legii reparatorii nr.223/2015 (privind pensiile militare de stat n.r)”, cu rugămintea de a-şi asuma înscrierea ca iniţiativă legislativă în Parlament şi de a da avizul Guvernului în regim de urgenţă.

La protestul de vineri au participat și cei de la Biroul Teritorial din cadrul IPJ Constanța al SNPPC. Delegația formată din 12 persoane a fost condusă de președintele SNPPC Constanța, Vasile Zelca. Acesta a vorbit de pe scenă participanților și a mulțumit Armatei Române că a existat, există și va exista, aducând aminte tuturor ceea ce a spus Napoleon Bonaparte:

„Poporul care nu vrea să hrănească armata proprie va fi curând nevoit să hrănească armata dușmanului!” De asemenea, în alocuțiunea sa a ținut să amintească și vorbele marelui Balzac:

„Poliţia!… Cine sunt cei care o dispreţuiesc? Imbecili ce nu ştiu decât să batjocorească ceea ce înseamnă liniştea lor. Căci, suprimaţi Poliţia şi veţi suprima civilizaţia!”

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *