Șmecherii electorale în ziua votului? „PNL, USR și PSD, ALDE fac alianțe și pe buletinul de vot: se impregnează tușul ca să iasă cum vor ei”

Acuzații interesante din partea PMP Constanța, care susține că situația de la alegerile locale se poate repeta și la cele parlamentare din 11 decembrie, prin… buletinul de vot!

„Corespondentul unui partid X este Y, exact partidul cu care face alianță. Dacă pui ștampila pe unul se vede pe spate și e votat celălalt. Așezarea pe pagină este făcută de prefect, buletinul de vot are multe pagini libere în spate, putea să pună câte unul sau câte două pe liste și se închidea buletinul. Avea cum, tocmai ca să nu se ivească astfel de situații. Trebuie atenție mare în secțiile de votare!”, a spus președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, pentru TOMIS NEWS.

Se pare că această situație s-ar fi repetat la alegerile locale, când PMP a depus mai multe sesizări, iar singura localitate unde s-a acceptat renumărarea voturilor a fost Ciocârlia. Acolo, s-a constatat un vot din zece, adică 10%, iar în altă secție un vot din cinci, adică 20%. Nu pare mult la prima vedere, dar când discutăm de 554 de secții de votare situația se schimbă dramatic cu povestea acestei impregnări a tușului.

15310408_1090174657748352_326327436_n

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*