Spread the love

Sistemul automat de taxare din parcarea supraetajată situată în zona Spitalului Județean de Urgență Constanța va fi pus în curând în funcțiune. Parcarea va fi deschisă 24 de ore din 24, iar prima oră de staționare va fi gratuită. Conform regulamentului, accesul în parcare se va realiza  prin solicitarea și obținerea tichetului de acces ce va fi validat apoi la ieșire, la cele două automate de plată situate în incinta parcării.

30% din cele 265 de locuri disponibile în parcarea supraetajată vor fi atribuite riveranilor. Aceștia vor putea depune cereri pentru rezervare la biroul parcări din cadrul SC Confort Urban SRL, începând cu data de 18. 11.2019, în baza formularului de rezervare disponibil pe www.conforturban-ct.ro.

S.C. Confort Urban SRL face apel către toți proprietarii autovehiculelor care sunt staționate de mai mult de 24 de ore în incinta parcării, să elibereze locurile până la data de 15 noiembrie 2019. În caz contrar, mașinile vor fi ridicate, iar proprietarii vor fi sancționați conform legii.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

One thought on “Sistem de PLATĂ instalat la parcarea de la Spitalul Județean”

  1. Cand mazare ii taxa pe cei din alte orase, cu bariere, l-au injurat. Cand vine rahatul asta si taxeaza sau blocheaza absolut orice spatiu disponibil de parca le-a construit ma-sa, e bine. Luati tot ma, sa fie Constanta oras pietonal, de promenada. Sa ne plimbam pe jos toata ziua, ca oricum de muncit… aici nu mai munceste nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *