Sindicaliştii din Sănătate avertizează că 50.000 de angajaţi ar putea fi… puşi pe liber! „Statul a EȘUAT în toate”

Președintele Sanitas București, Viorel Hușanu, spune că testarea din propriul buzunar a medicilor care refuză vaccinarea reprezintă un demers extrem de periculos în contextul în care deja sistemul sanitar nu are suficient personal.

Spitalele sunt pline, personalul insuficient iar Guvernul (demis) s-a gândit să mai pună încă o dată presiune pe sistemul de sănătate amenințând personalul că ori se vaccinează, ori scoate bani din buzunar pentru teste , ori va fi demis ! Sunt 50.000 de cadre medicale nevaccinate în acest moment. Ce se va întâmpla dacă și numai 10.000 de salariați vor refuza vaccinarea? Se poate descurca sistemul fără ei ? (…) Ce este mai grav acum: să rămâi fără personal medical sau să presupui că personalul medical nevaccinat ar pune în pericol pacienții? Ultima variantă este exclusă în situația de azi din următoarele considerente: personalul medical nevaccinat lucrează în echipament de protecție și este și mai precaut tocmai pentru că știe că e nevaccinat; personalul medical nevaccinat lucrează cu pacienți deja infectați covid”, transmite sindicalistul.

Eu nu pledez împotriva vaccinării, să nu mă ințelegeți greșit, fiind și printre primii cetățeni vaccinați. Eu spun doar că trebuie să lăsăm libertatea fiecărui om de a alege ce este mai bine pentru el ! Și nu vreau argumente de genul că statul știe ce e mai bine pentru mine că am văzut că statul a eșuat în toate!”, a adăugat Hușanu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *