Sindicaliștii CT BUS îi scriu primarului Chițac: „Vă RĂZBUNAȚI pentru că NU am mai răbdat să muncim fără să fim plătiți corespunzător”

Nimeni din Constanța nu are cuvinte de laudă la adresa primarului Vergil Chițac, deținătorul celui mai dezastruos mandat din istoria democratică a orașului. Ascuns în birou, cu dopuri în urechi – după cum susține, departe de orice realitate locală, primarul Chițac se confruntă din nou cu sindicaliștii CT BUS, care îi reproșează faptul că a amânat nejustificat aprobarea bugetului companiei. Aceștia susțin că nu vom muri de foame o lună, dar subliniază faptul că nu sunt plătiți corespunzător:

Sindicatul Liber Transport Comun Constanta transmite profunda dezamagire fata de amanarea nejustificata a apobarii bugetului societatii CTBUS SA Constanta. Se pare ca, razbunarea domnului Primar, este necrutatoare fata de omanenii care asteapta cresterile salariale negociate inca din toamna anului trecut. Fata in fata cu inflatia galopanta, cu cresteri de preturi in cascada la energie si toate bunurile de larg consum, noi, salariatii CT BUS suntem nevoiti sa induram inca cel putin o luna felul in care intelege administratia Chitac sa “administreze” lectiile oamenilor care au avut curajul sa isi strige nevoile in frig si ploaie. Nu, domnule, Primar, nu vom muri de foame inca o luna! Da, domnule Primar, vom continua sa muncim ca si pana acum, mult si in conditii grele, pentru ca cetatenii orasului sa beneficieze de  transportul in comun dar alegeti sa ne ignorati si infierati de cate ori aveti ocazia doar pentru ca am cerut sa traim decent, va razbunati pe noi pentru ca nu am mai rabdat sa muncim fara sa fim remunerati corespunzator! Domnule, Primar, va rugam sa ne iertati pentru deranj, supuneti la vot bugetul CT BUS fara intarziere!”, transmit sindicaliștii CT BUS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *