Simion îi dă cu FLIT premierului: „Cîțu, dacă vrea negocieri, să vină la PROTESTUL de sâmbătă!”

Liderul AUR, George Simion, susține că parlamentarii din partidul său nu negociază cu PNL pentru ca Guvernul Cîțu să rămână în funcție.

Noi nu suntem de vânzare, dacă Florin Cîțu vrea să discute cu noi, ne găsește în Piața Universității, sâmbătă, de la ora 17. Noi ne dorim un guvern de tehnocrați. Nu are rost să facem tot circul ăsta”, a declarat George Simion înainte de citirea moțiunii.

AUR vrea să discute cu premierul Florin Cîțu despre susținerea Guvernului. Negocierile pot avea loc în Piața Universității, în timpul unui miting antiguvernamental, anunță reprezentanții AUR. Intâlnirea la care premierul Cîțu a fost invitat să participe va avea loc în weekend, în Piața Universității din București. În cadrul întâlnirii, reprezentanții AUR doresc să discute despre o eventuală susținere în Parlament a Guvernului Cîțu.

AUR discută cu orice partid care respectă Constituția. PNL are restanțe la acest capitol. Democrația și drepturile constituționale nu se negociază. Totuși, Florin Cîțu este așteptat în Piața Universității, sâmbătă, la ora 17:00, pentru a trata direct cu românii. În aceste condiții, putem negocia și noi cu el”, a declarat George Simion, copreședintele AUR.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *