Simion (AUR): „VOTĂM bugetul de stat, dacă premierul Cîțu ACCEPTĂ să NE TAIE BANII! Vrem să-i dăm pentru construcția unui spital”

Co-președintele AUR, deputatul George Simion, a avut luni în cadrul dezbaterilor din Parlament privind proiectul bugetului de stat pe 2021 o ofertă pentru premierul Florin Cîțu: AUR va vota bugetul, marți, dacă Guvernul va tăia banii partidului oferiți de stat, pentru a fi folosiți la construcția unui spital:

Noi o să vă votăm bugetul propus, unul de criză, nu avem nici o reținere, dacă tăiați banii de la partide! Și nu mă refer neapărat la toate partidele, partidul AUR votează bugetul de criză, dacă tăiați cei 4 milioane de euro aferenți AUR! Noi nu vrem să-i luăm, i-am spus domnului ministru al Sănătății că punem acești bani pentru construcția unui spital!”, a spus George Simion.

Amintim că AUR a anunțat încă de la protestele împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, că partidul este dispus să renunțe la banii de la stat pentru construcția unui spital. De altfel, AUR a depus deja proiectul de lege pentru tăierea subvenției de la stat pentru partidele politice.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *