Simion (AUR): „Vom SCĂPA şi de acel certificat de intrare la restaurante. Dacă ei mă OMOARĂ pe mine, să vă duceți PESTE EI!”

Co-președintele AUR, George Simion, se teme că partidul pe care îl reprezintă ar putea să fie scos în afara legii. Declarațiile au fost făcute duminică, 16 ianuarie, la Oradea, într-o acțiune electorală.

Ne dau amenzi, ne dau dosare penale şi vor să scoată AUR în afara legii. O să-i lăsăm?”, a întrebat Simion, obţinând un răspuns rostit în cor: „Nu!” „O să încerce să ne însceneze multe, o să încerce să ne bage la puşcărie! Dacă ei mă omoară pe mine să vă duceți și voi peste ei!”, a cerut liderul AUR.

Promisiunea pe care v-o facem aici în Piaţa Unirii: pe lângă că am scăpat de certificatul de muncă nazist (n.r.: certificatul verde pentru locul de muncă), vom scăpa împreună şi de acel certificat de intrare la restaurante, în instituțiile publice și la sălile de fitness şi la restaurante. Nu e normal să-ţi ceară vreun act când te duci să faci sport! Mergem până la capăt! Aveţi încredere în voi, în naţiunea noastră, avem un viitor la noi acasă, iar viitorul este al patrioţilor, nu al globaliştilor. Mergem înainte cu Dumnezeu. Doamne ajută!“,a spus Simion.

Copreședintele AUR nu a ratat momentul și a lansat o serie de critici și împotriva europarlamentarului Rareș Bogdan.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Simion (AUR): „Vom SCĂPA şi de acel certificat de intrare la restaurante. Dacă ei mă OMOARĂ pe mine, să vă duceți PESTE EI!”

  • marți, 18 ianuarie 2022 la 10:12
    Legătură permanentă

    Va susținem în continuare și va sprijinim cu tot sufletul. Ne Rugam pentru dv și toți ceilalți care sunt alături de dv. Eu cred în Dumnezeu și puterea lui, El nu ne va dezamăgi. Multa putere și curaj.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *