Simion (AUR) s-a dus la Guvern și nu a fost primit: SCANDAL la ușa Palatului Victoria

Liderul AUR, George Simion, alături de mai mulți parlamentari AUR, s-au dus la Guvern, în condițiile în care liderii coaliției de guvernare se întâlnesc, de la ora 11.30 pentru a discuta Legea bugetului și legea certificatului verde. George Simion solicită Guvernului ca românii care se întorc în țară și au test RT-PCR să nu mai fie trimiși în carantină. Simion și parlamentarii AUR opresc fiecare ministru pentru a expune problema românilor care se întorc în țară.

Trebuie să ne primească, pentru că și vocea românilor din opoziție trebuie să se facă auzită. Am tot scris acestui Guvern, dar n-am primit niciun răspuns (…) Vom aștepta aici până când ne va primi domnul Ciucă sau adevăratul șef al acestui Guvern, Raed Arafat. Mâine va fi protest în fața Camerei Deputaților împotriva planurilor domnului Marcel Ciolacu de a implementa certificatul verde. Mâine, de la ora 9.00 va fi un mare protest la care așteptăm toți bucureștenii și toți oamenii afectați de aceste măsuri”, a spus George Simion.

Liderul AUR, George Simion, s-a dus la Guvern pentru a cere ca românii care vin din străinătate să nu mai fie carantinați, dacă au test RT-PCR. George Simion a interceptat fiecare ministru care sosea la Palatul Victoria. La un moment dat, la Guvern a ajuns ministrul Mediului, Tanczos Barna, iar între cei doi a început un dialog:

Simion: Ce mașină este aceasta, domnule ministru?

Tanczos Barna: După ce am venit 5 ore, lăsați-mă în pace. Ocupați-vă de lucrurile pentru care v-au ales românii (…) Este mașină de la Apele Române.

Simion: Dar este normal să veniți cu mașină de la Apele Române?

Tanczos Barna: Nu este nicio problemă, este în subordinea Guvernului.

Simion: Dar cine conduce mașina?

Tanczos Barna: Consilierul meu personal. Probleme de Mediu aveți să discutăm?

În continuare, cei doi au discutat despre pădurile care se taie în România, iar Tanczos Barna a dat asigurări că se taie doar în condiții de legalitate.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *