Simion (AUR), în ședință cu susținătorii constănțeni: „Vă mulțumesc pentru implicarea voastră voluntară, suntem o familie, asta nu înțeleg cei care ne atacă!”

Co-președintele partidului Alianța pentru Unirea Românilor, George Simion, este prezent vineri seară la Constanța, într-un cadru restrâns, la Casa de Cultură a Sindicatelor, cu susținătorii de la malul mării ai partidului. Alături de deputatul Viorel Dumitru Focșa sau senatorul Sorin Cristian Mateescu și consilierul local de la Lumina, Anișoara Floroaei, George Simion a transmis faptul că AUR nu are voie să… greșească. Intrarea în Parlament a acestui partid este o oportunitate pentru conservatorismul românesc și Simion a subliniat că această șansă nu trebuie ratată.

Prezența surpriză a lui George Simion la Constanța vine pe fondul unor tensiuni interne din ultima perioadă. În goana după funcții a unor lideri AUR Constanța, mai mulți susținători și membri fondatori au fost excluși din partid, fără explicații. Un caz hazliu îl reprezintă faptul că o femeie a fost exclusă pentru simplul fapt că este… soția unui alt exclus. Astfel, Simion a venit la Constanța ca să împartă dreptatea, numai că a menținut tensiunile după această ședință. În ciuda unui apel pentru oameni capabili, Simion insistă să susțină fix non-valorile, astfel că și în următoarea perioadă la AUR Constanța vor domni incertitudinea și involuția.

„Trebuie să învățăm cu toții că avem ceva valoros. Dacă și noi pierdem încrederea românilor și dezamăgim și noi… Să identificăm împreună oameni capabili care să își dorească într-adevăr o schimbare. Trebuie să identificăm oameni capabili pentru a fi coordonatori. (…) Am făcut acest partid tocmai pentru a găsi oameni capabili. Și noi (cei care am intrat în Parlament – n.r.) trebuie să lucrăm asupra noastră. Puterea noastră constă în a fi uniți ca o familie, pe care noi o promovăm. (…) Constănțenii au dormit cu noi în corturi, ați fost alături de noi și la protestul de la Ministerul Sănătății. AUR este format din noi toți! Vă mulțumesc pentru implicarea voastră voluntară, asta nu înțeleg cei care ne atacă!”, a spus George Simion în ședință.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *