Simion (AUR) îl TORPILEAZĂ pe Voiculescu: „Există în USR alți oameni capabili care ar putea conduce mult mai bine Ministerul Sănătății”

Copreședintele AUR, George Simion, a spus, marți seară, că ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, se ține de scaun și nu crede că-și va da demisia:

Vedem niște presiuni în coaliția de guvernare. Vedem că mai există și alte soluții la nivel de USR PLUS. Domnul Vlad Voiculescu se ține de scaun în ciuda tuturor. Dacă ar pleca, ar da dovadă de demnitate politică. Are în spate, mi se pare, grupuri de interese internaționale. Nu s-a construit un spital de 31 de ani. Domnul Voiculescu ne promite temelia pentru 3 spitale în 2024″, a spus George Simion.

Simion consideră că actualul ministru nu se compară cu Nelu Tătaru care era un adevărat profesionist și „era și bine intenționat”:

Nu înțeleg de ce se insistă cu acest Vlad Voiculescu. Există în USR alți oameni capabili care ar putea conduce mult mai bine Ministerul Sănătății, cum ar fi Adrian Wiener sau Emanuel Ungureanu. Dar profesioniștii nu sunt doriți în funcții, în România, dacă nu au în spate un grup de interese. În societatea Românească există destui specialiști și oameni bine intenționați. Mă uit la fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, era cu totul altceva, un om bine pregătit și foarte bine intenționat”, a mai declarat liderul AUR.

Simion a declarat că a rămas marcat de întâlnirea cu ministrul Sănătății, atât de slaba viziune a lui Vlad Voiculescu, cât și de aspectul interioarelor din minister.

Am rămas șocat după întâlnirea cu Vlad Voiculescu, pe de-o parte pentru lipsa de viziune a ministrului Sănătății, pe de altă parte de modul în care arată Ministerul. Ministerul Sănătății arată ca multe spitale din România. Cred că din 1990 nu s-a schimbat un birou în acea clădire de pe care a fugit în ’89 Ceaușescu cu elicopterul”, a declarat George Simion.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *