Simion (AUR): „E într-o sâmbătă. Gata, s-a rezolvat. Mă însor pe 27 august. Oficial vă invit. În România, că eu sunt din poporul român”

George Simion se însoară anul acesta. Liderul AUR este îndrăgostit de iubita lui, Iulia, şi vrea să se aşeze la casa lui. George Simion nu s-a sfiit și i-a invitat pe toți românii să ia parte la cel mai important eveniment din viața sa, potrivit romaniatv. George Simion se însoară. Liderul AUR a anunţat în exclusivitate în emisiunea Punctul Culminant moderată de Victor Ciutacu la România TV că face nuntă pe 27 august. Fericitul eveniment va avea loc în România.

Mă însor, pe 27 august. Vă invit la nuntă. E într-o sâmbătă. Gata, s-a rezolvat. Mă însor pe 27 august. Oficial va invit. În România că eu sunt din poporul român”, a spus George Simion la România TV.

Despre naşi, George Simion nu a vrut să dea prea multe detalii. A spus doar că vor fi mai multe perechi. Până acum George Simon s-a ferit să vorbească despre viaţa lui sentimentală. Despre iubita lui s-a scris prima dată de Ziua Femeii de 8 martie. Tot atunci au apărut şi primele imagini cu iubita lui George Simion.. Din câte se pare, politicianul a fost puțin „forțat” de situație. Asta pentru că, inițial, fotografia în care apar cei doi a fost publicată pe pagina de Instagram a tinerei, iar ulterior repostată de liderul AUR. Potrivit informațiilor de pe rețelele sociale, tânăra este controlor financiar la o multinațională cu sediul în Franța. A făcut Dreptul la Universitatea Ecologică și are un master în consultanță în afaceri, la Facultatea de Administrație și Afaceri, la Universitatea București.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *