Simion (AUR) după discuțiile cu Voiculescu: „Sunt în stare de ȘOC! Noi RENUNȚĂM la 4 milioane de euro pe an, ca să CONSTRUIM un SPITAL!”

George Simion a fost la negocieri cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, după protestele de sâmbătă seara, în care i-a cerut demisia. Simion spune că trebuie ca președintele Klaus Iohannis să declare stare de urgență și că a rămas șocat de cum arată Ministerul Sănătății. Totodată, liderul AUR a reafirmat că Vlad Voiculescu trebuie să demisioneze și a precizat că formațiunea pe care o reprezintă este dispusă să renunțe la banii primiți de la stat, pentru a construi un spital.

Sunt într-o stare de șoc! Nu-mi vine să cred că un minister al Sănătății poate să arate în halul în care l-am văzut eu. Cum arată sediul ministerului arată și spitalele. I-am spus lui Vlad Voiculescu că trebuie să își dea demisia. AUR renunță la banii de la finanțarea partidelor, aproape 4 milioane de euro, și îi oferă pentru construcția unui spital, anul acesta. Se poate face, trebuie doar modificată legea. Îi cer premierului Cîțu să dea OUG pentru modificarea legii partidelor politice. Suntem într-o situație de urgență! Acum trebuie declarată starea de urgență. Cerem ca ministerul Apărării să ofere generatoare către spitale pentru că este un surplus de energie electrică consumată în acestă perioadă și este nevoie de o sursă externă de alimentare. Am cerut ca în 14 zile să fie luate măsuri concrete pentru depolitizarea conducerii spitalelor. Noi o să votăm o moțiune simplă împotriva lui Voiculescu, dacă nu își asumă anumite termene. Dă-ți demisia, dacă nu poți! El e mult mai orientat spre fondurile europene. Din experiența noastră, durează până le iei. Oameni buni, români, treziți-vă, pentru că murim în spitale”, a spus George Simion.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.