Simion (AUR), despre înțelegerea cu USR PLUS: „Va trebui să înghițim și această broască râioasă pentru a-l DA JOS pe Cîțu”

George Simion, copreședinte AUR, a anunțat că formațiunea sa va elimina din textul moțiunii de cenzură referirile la USR PLUS. Aceasta ar fi fost o condiție pusă de liderii USR PLUS pentru a semna moțiunea alături de AUR.

O să eliminăm respectivele critici, pentru că obiectivul este comun. Faptul că domnul Dan Barna nu vrea să se asocieze pe mine nu mă interesează. Mă interesează să dăm jos Guvernul Cîțu. Noi vrem să scăpăm România de Guvernul Cîțu. Nu contează întâietatea. Va trebui să înghițim și această broască râioasă pentru a-l da jos pe Cîțu. Nici nouă nu ne place USR”, a declarat George Simion la Antena 3.

„Cum l-ați văzut pe domnul Barna, așa au făcut și cei de la PSD: depunem moțiune de cenzură, nu depunem moțiune de cenzură. S-au dus la Vama Veche că vom depune moțiune de cenzură împreună și s-au întors spunând că nu depunem moțiune împreună. Și atunci dacă ei au spus că nu depunem moțiune, am început să lucrăm la textul moțiunii, am depus-o, nu are rost să comentez acum de domnul Ciolacu că a spus că nu suntem serioși sau că este o fițuică”, a mai spus George Simion.

George Simion a dezvăluit că moțiunea de 18 pagini pregătită de AUR conținea și critici la adresa USR, dar că acestea vor fi eliminate în urma înțelegerii cu partidul lui Cioloș și Barna.

Noi am vorbit cu Ionuț Moșteanu, care este președintele Grupului USR de la Camera Deputaților, să avem o moțiune comună, pornind de la textul nostru, care are 18 pagini, și să convenim pe un text. Știți, moțiunea noastră cuprinde inclusiv critici la adresa USR-ului”, a mai spus Simion.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.