Spread the love

George Niculescu și-a încetat mandatul de prefect al județului Constanța, miercuri, 14 octombrie. Guvernul a admis solicitarea de demisie, întrucât George Niculescu are ambiții electorale: se află pe locul 2 pe lista PNL pentru Senat.

Niculescu organizat joi o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat bilanțul activității celor zece luni ca reprezentant al Guvernului în teritoriu. Acesta a subliniat că și-a asumat rolul de a trece prin criza sanitară, încă din primele zile și că și-ar fi dorit să fie prefectul care încheie pandemia, nu doar care o începe. Detalii, AICI!

La scurt timp după bilanțul lui Niculescu, a fost învestit în funcția de prefect al județului Constanța Silviu Coșa (50 de ani), până astăzi adjunct în Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa. Silviu Coșa este funcționar public de 21 de ani și este membru PNL Constanța din 1992, demisionând din partid săptămâna trecută. Evident, Coșa a fost propunerea președintelui PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, la rândul său finanțist.

Sunt funcționar public și unde este nevoie de mine sunt prezent. Am acceptat (propunerea de a fi prefect – n.r.) Eram pregătit și în 2014, sunt pregătit și acum. Mă preocupă problemele legate de alegeri și de Sars-Cov-2. Sunt absolvent al Facultății Economice din cadrul Universității Ovidius și al unui master de administrație publică tot acolo. Sunt funcționar public de 21 de ani, cu funcții de conducere din 2003. Experiență managerială în domeniul funcției publice de 17 ani. (…) A fost o relație de colaborare foarte apropiată (cu PNL Constanța – n.r.) care a pornit din domeniul fiscal”, a spus Silviu Coșa după învestire.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *