Sfaturile lui IPS Teodosie pentru cei care merg la plajă: „Să NU se afișeze total DEZBRĂCAȚI. Aici mi se pare o RUȘINE de neacceptat!””

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, le recomandă celor care merg să facă plajă la mare să păstreze buna-cuviință, să nu se afișeze total dezbrăcați. „Aici mi se pare o rușine de neacceptat!”, punctează ierarhul de la Constanța. Arhiepiscopul tomitan le recomandă celor care merg la malul mării să nu devieze de la moralitate. „Este foarte sănătos și bine să mergi la mare”, concluzionează ÎPS Teodosie.

Dacă te duci la mare să nu rămâi în zona cuviinței, sigur că e păcat. Am auzit, nu am văzut, nici nu vreau să văd, că se duc oameni care merg la mare și se duc total dezbrăcați, cu tot cu copii. Aici mi se pare o rușine de neacceptat! Dacă mergi cu bună-cuviință, pentru sănătate, cum să fie păcat? Nu e păcat niciun tratament. Trebuie să meargă omul cu bună-cuviință, să își țină mintea în frâu, să privească numai unde se cuvine, să meargă în familie, să nu se privească ce nu trebuie și unde nu trebuie, nu e păcat. Dacă mergi pentru sănătate și păstrezi buna-cuviință și nu deviezi cu nimic de la moralitate este foarte sănătos și bine să mergi la mare.”, a spus ÎPS Teodosie.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *