Sezonul reducerilor la aeroportul Tuzla: s-au pus în vânzare biletele pentru zborurile de agrement „Aeromania 2018“

Cu ocazia celei de-a 12-a ediţii Aeromania, desfăşurată în premieră pe parcursul a 3 zile, Regional Air Services Aeroport Tuzla a emis o serie limitată de bilete la preţ redus pentru zborurile de agrement. Acestea se pot achiziţiona din reţeaua bilete.ro începând de miercuri, 20 iunie, iar preţul pentru un zbor de 30 de minute cu unul dintre avioanele din flota RAS este de 285 de lei/persoană. Potrivit organizatorilor, durata zborului este de 30 de minute, iar zborurile se pot programa, în limita locurilor disponibile, pentru duminică, 15 iulie – ziua de Chic Picnic Aeromania sau pentru orice altă zi stabilită de comun acord cu organizatorii, până la 15 septembrie 2018.

Condiții pentru achiziționarea biletelor

Prin achiziţionarea biletului, cumpărătorul acceptă termenii şi condiţiile de călătorie ale operatorului aerian. Pentru rezervarea zborului se va folosi adresa zbordeplacere@regional-air.ro. Rezervarea se va face cu cel puţin 48 de ore în avans. Pentru cererile de rezervare în aceeaşi zi, Regional Air Services îşi rezervă dreptul de a reprograma sau a refuza prestarea serviciului fără rambursarea sumei încasate. Accesul minorilor la zbor este permis doar cu acordul scris al  reprezentanţilor legali (parinţilor)/ tutorelui. Achiziţionarea biletului presupune acceptul condiţiilor aferente zborului cu minori, iar cei sub 12 ani trebuie însoţiţi de părinţi sau o persoană desemnată prin declaraţie notarială. În ceea ce privește accesul persoanelor cu dizabilități, acestora la zbor se face doar în baza adeverinţei medicale care certifică faptul că persoana este aptă pentru zbor. Accesul este permis în limitele impuse de siguranţa aeronautică şi de configuraţia aeronavei.

Amintim că, duminică, în ziua de chic picnic, părinţi, pitici, bunici şi iubitori ai zborului indiferent de vârstă sunt invitaţi începând cu orele 11.00 la Aeroportul Tuzla cu păturici, scaune şi umbreluţe şi fără grătare – pentru a păstra atmosfera elegantă, dar şi pentru că preparatele numai bune de mâncat la iarbă verde se găsesc deja în oferta furnizorilor autorizaţi. Food-court-ul este amenajat de către organizatori împreună cu Hangar 67 Café. Pe toată durata zilei, Rock FM va întreţine atmosfera la Aeroport cu cea mai bună muzică. Copiii sunt aşteptaţi cu spaţii de joacă special amenajate, unde sunt pregătite diverse activităţi distractive şi educative. Ziua de duminică, destinată picnicului la aeroport şi zborurilor de agrement, încheie evenimentul „Aeromania 2018“.

CITEȘTE ȘI:

Concurs și workshop de fotografie la Tuzla sau „Aeromania 2018“ – spectacol și prin imagini!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Sezonul reducerilor la aeroportul Tuzla: s-au pus în vânzare biletele pentru zborurile de agrement „Aeromania 2018“

  • miercuri, 20 iunie 2018 la 19:23
    Legătură permanentă

    Isi rezerva dreptul de a reduza serciul FARA rambursarea sumei incasate. Asta e genial, a la Romanica

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *