Sensibilizarea societății în privinţa avortului şi a efectelor negative ale acestuia: la Constanța se organizează „Marșul pentru Viață!”

Arhiepiscopia Tomisului anunță, marți, că sâmbătă, 23 martie, în preajma sărbătorii Bunei-Vestiri (25 martie), la Constanța se organizează „Marșul pentru viață”, acțiune prin care se urmărește sensibilizarea întregii societăţi în privinţa avortului şi a efectelor negative ale acestuia asupra familiei şi civilizaţiei umane.

Potrivit Arhiepiscopiei, la ora 13.30, de la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” se va pleca pe următorul traseu: Catedrală, Piaţa Ovidiu, Strada Mircea cel Bătrân, Sala Sporturilor, Capela Militară, Spitalul Judeţean, Bd. Tomis, Capitol, Piața Ovidiu.

Evenimentul este organizat de către Școala Brâncovenească, Asociația Simplu – Provita, cu sprijinul Arhiepiscopiei Tomisului, Radio Dobrogea, ASCOR și Studenți Pentru Viață.

Ca preambul, mâine, miercuri, 20 martie, de la ora 18.00, la Curtea Brâncovenească, pr. Eugen Tănăsescu va susține conferința „Lupi în blană de oaie; «de ce moartea se pretinde viață»”.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE
error0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*