Spread the love

Primul ministru desemnat, Florin Cîțu, și-a depus joi mandatul, cu doar câteva momente înainte de votul de învestire din Parlament. Vestea este cu atât mai surprinzătoare, întrucât se vehicula faptul că Florin Cîțu ar fi reușit să strângă o majoritate parlamentară și, astfel, măcar criza politică ar fi încetat. Președintele României, Klaus Iohannis, a luat act de decizia lui Florin Cîțu. Astfel, 136 de senatori şi 329 de deputaţi au fost prezenți degeaba, joi, în Parlament.

Decizia lui Cîțu a atras nenumărate critici, de la USR, ALDE ș.a.m.d., dar în special din partea PSD. Senatorul social-democrat constănțean, Ștefan Mihu, ne-a precizat faptul că gestul lui Florin Cîțu .

Un gest de cruntă iresponsabilitate! Liberalii au arătat, pentru a nu mai știu câta oară, faptul că ei se joacă cu soarta românilor în condițiile crizei de sănătate publică cu care ne confruntăm. Toată lumea aștepta instalarea unui guvern, slab – este adevărat, dar cu puteri depline, care să aducă cât de cât o stabilitate. Acum totul depinde iar de iresponsabilul președinte al României. Intrăm iar în runde de consultări, de audieri de miniștri, o pierdere de timp prin care sper că românii văd acum adevărata față a PNL și a lui Klaus Iohannis și de ce sunt aceștia capabili”, a spus senatorul Mihu, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *