Spread the love

Campania electorală pentru Parlamentul European se apropie de final. Mai avem doar câteva zile până la momentul în care românii vor valida viitorii eurodeputați, care vor trebui să ne reprezinte țara în cel mai înalt for european, practic cel de care avem cea mai mare nevoie, acolo unde sunt… banii!

Constănțenii se vor prezenta și ei la vot duminică, 26 mai, iar senatorul social-democrat constănțean Ștefan Mihu recomandă ca aceștia să îi voteze pe cei mai patrioți dintre toate ofertele electorale, evident fiind vorba de PSD.

„Din punctul de vedere al partidului pe care îl reprezint, campania electorală s-a desfășurat normal, cu prezentarea a ceea ce trebuie să facă cei care candidează, respectiv viitorii europarlamentari, pentru țara noastră și pe care trebuie să o reprezinte cu cinste. De asemenea, mi s-a confirmat faptul că cei din opoziție, respectiv PNL, se ocupă de orice altceva, în afară de a prezenta idei despre europarlamentare, adică la stadiul: „Să dăm cu bâta în ei, pe oriunde îi găsim!” (…) După doi ani și jumătate, eu zic că am avut ce să prezentăm, cu toate că au fost destule bețe roate din partea locatarului de la Cotroceni și mai avem de rezolvat în continuare, mai ales în anul acesta foarte important, finanțările pentru învățământ, sănătate și infrastructură mare. (…) Constănțenii, în funcție de ceea ce au văzut în această campanie, să voteze pe cei care au demonstrat că sunt patrioți pentru țară și care au încercat să rezolve toate măsurile antisociale luate de echipa liberală anterior, deci să voteze PSD și numărul 1 pe buletinul de vot!”, a spus senatorul Ștefan Mihu, pentru TOMIS NEWS.

Comandat de Partidul Social Democrat PSD, codul unic de identificare atribuit mandatarului 41190008.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *