Spread the love

Social-democrații s-au reunit, miercuri, la Vila Lac 1, în prima ședință după Congresul la care a fost aleasă președinte al partidului Viorica Dăncilă. 

CITEȘTE ȘI:

Ca element principal al ședinței informale, liderii din teritoriu așteptau ca Dăncilă să le prezinte varianta finală a celor care sunt incluşi de partid în cercetările sociologice comandate de PSD pentru candidatul la prezidenţiale. De asemenea, remanierea guvernamentală a fost un alt subiect de discuție.

În ceea ce privește Constanța, în cadrul CEx a fost luată o decizie importantă: senatorul social-democrat constănțean, Ștefan Mihu, a fost ales în unanimitate trezorier al partidului, la nivel național. Decizia de miercuri a PSD poate reprezenta o revenire a organizației de la malul mării în ecuațiile de la București.

Ștefan Mihu este deja trezorier al PSD Constanța de mai mult timp.

După CEx-ul de miercuri, premierul, împreună cu noua echipă aleasă la Congres, vor participa la finalul săptămânii la mai multe CEx-uri regionale. Este vorba de şedinţa organizaţiilor judeţene din Brăila, Galaţi şi Tulcea, şedinţe la care Dăncilă va merge vineri. Este, de altfel, începutul unui turneu în organizaţiile judeţene pentru întărirea partidului în vederea campaniei pentru alegerile prezidenţiale.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *