Senatorul Mihu la discuții cu parlamentari ucraineni în scopul combaterii infracțiunilor din domeniul fiscal și financiar

La Comisia de Buget-Finanțe a Senatului a avut loc miercuri o întâlnire de lucru cu reprezentanți ai unor instituții executive din Ucraina. Din componența comisiei române a făcut parte și Ștefan Mihu, senator PSD Constanța.

Potrivit senatorului constănțean, delegația ucraineană a fost condusă de Deputatul Poporului, Președintele Comitetului Radei Supreme a Ucrainei pentru politică fiscală și vamală Nina Yuzhanina și Excelența Sa, Oleksandr Bankov, Ambasador Extraordinar și Plenipotențial al Ucrainei în România.

Potrivit lui Mihu, discuțiile au vizat problemele referitoare la expertiza și experiența României în domeniul reglementărilor legislative a activității organelor fiscale cu atribuții în domeniul combaterii infracțiunilor din domeniul fiscal și financiar.

„Reducerea fiscalității este benefică pentru mediul de afaceri dar și pentru buget deoarece crește numărul contribuabililor care declară corect veniturile” a precizat senatorul Ștefan Mihu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*