Senatorul Chițac, despre ieșirea ALDE de la guvernare: „O cacofonie politică estivală”

ALDE anunță de două săptămâni, în fiecare zi, că iese de la guvernare. Miercuri, se repetă acest scenariu. După o ședință a coaliției de zilele trecute semieșuată, în sensul că ALDE a mai rămas câteva zile la guvernare, însă premierul Viorica Dăncilă nu s-a întâlnit cu președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, o nouă întrevedere este programată pentru astăzi.

CITEȘTE ȘI:

În acest sens, senatorul constănțean Vergil Chițac consideră că abordările ALDE se află în zona de șantaj față de PSD.

„Cacofonia politică estivală care se întâmplă în Republică, cu șantajul ALDE că părăsește guvernarea sau schimbul epistolar contondent între dl. Ponta și dna. Dăncilă, după ce anterior se întâlniseră și-și promiseseră iubire; e de înțeles… în apropierea alegerilor prezidențiale”, a precizat Chițac.

Totodată, senatorul constănțean consideră că, de partea cealaltă, USR își bagă singură bețe în roate.

„Nu am înțeles însă de ce se vulnerabilizează USR făcând alegeri pentru președinte acum, după ce au stabilit că dl. Barna este candidatul USR-PLUS la alegeri prezidențiale, cu șanse foarte mari să ajungă în turul doi? Deja au apărut critici dure din interior la adresa dlui. Barna și stau și mă întreb; o fi bun pentru președintele țării dar nepotrivit pentru a conduce USR?”, a mai spus Chițac.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.