Semnături împotriva lui Clotilde Armand: PSD strânge rândurile pentru DEMITEREA primarului Sectorului 1. „Bon voyage, Pixelotilde!”

PSD o acuză pe Clotilde Armand că a ajuns primarul Sectorului 1 în urma unei fraude și face un apel la strângerea semnăturilor necesare pentru declanșarea unui referendum de demitere a acesteia. Vineri, liderul partidului, Marcel Ciolacu, a susținut că autoritățile trebuie „să intervină și să deschidă de urgență o anchetă penală”. Asta după ce România TV a prezentat o înregistrare video din noaptea alegerilor locale, în care ar apărea Clotilde Armand în camera cu sacii cu buletinele de vot. Armand spune, însă, că nu ea e în imagini.

„În scandalul voturilor fraudate de la sectorul 1, Clotilde Armand ne demonstrează că este un fel de Băsescu cu accent de mahala: deși în imagini se vede clar că a fost în sala unde erau sacii cu voturi, ea dă vină pe pixelul albastru, devenit între timp bleu userist! Îi vom ajuta pe bucureștenii din Sectorul 1, sătui de “realizările mărețe” ale doamnei primar – circ, șobolani și munți de gunoi – să o trimită urgent acasă! Haideți să strângem semnături pentru #referendum! Bon voyage, #Pixelotilde!”, au scris social-democrații, pe Facebook.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *