Șefii județeni ai PSD, băgați de Ciolacu în ședință. Împărțirea funcțiilor mai așteaptă. „NU împușcăm oameni! Nu vreau să ajungem iar la excluderi din partid. Mai bine plec”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a ajuns joi dimineață la sediul partidului, pentru o ședință cu șefii județeni ai partidului.

Eu am o întâlnire cu președinții de organizații, să discutăm lucruri care țin de PSD, de funcționarea în fiecare organizație”, a precizat Ciolacu.

Liderul PSD a negat că ar urma să se vorbească și despre o împărțire a funcțiilor din eșaloanele doi și trei – prefecți, șefi de agenții. „Nu sunt întâlniri pentru împărțirea de funcții”, a pecizat Ciolacu. Întrebat când vor avea loc aceste discuții, Ciolacu a răspuns: „Vă anunțăm cu siguranță.”

Vasile Dîncu este motiv de scandal în PSD! Cel care a revenit pe cai mari în partid în era Marcel Ciolacu, prinzând poziția de președinte al Consiliului Național al PSD, a ajuns, acum, ministru la Apărare, în pofida opoziției unor grei din formațiune, printre care și Mihai Tudose. Fostul premier, s-a opus ca Dîncu să facă parte din echipa de miniștri pe care PSD a trimis-o în cabinetul Nicolae Ciucă, dar fără succes. Marcel Ciolacu și-a reafirmat prietenia față de europarlamentarul plecat cu scandal din Pro România și a anunțat că în mandatul său nu vrea evenimentele care au dus la excluderi. „Mai bine plec!”, a uimit Ciolacu.

Mihai Tudose nu a vrut să intre în guvern, în acest moment. Nu judec deciziile. Cred că locul lui Mihai Tudose ar fi fost în Guvern, am și insistat. Mihai Tudose e un om care va mai scrie istorie politică. Avem și puncte contradictorii, e normal să le avem, să le avem în interiorul partidului. Nu împușcăm oameni. Vreți să ne întoarcem iar la excluderi? Eu nu vreau să ajungem iar la excluderi din partid. Mai bine plec.”, a spus Marcel Ciolacu la România TV.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *