Spread the love

Fostul sediu al PDL Constanța din str. Ion Lahovari nr. 2A, aflat în proprietatea PNL după procesul de fuziune, apare pe un site de imobiliare ca fiind numai bun de închiriat. Despre soarta acestui sediu s-a speculat foarte mult după campaniile electorale din 2016. Primit pe gratis de la PDL, liberalii s-au trezit cu o avere imobiliară consistentă. La scurt timp după campaniile electorale, au apărut agenții imobiliari la sediul respectiv și, încă aflat acolo, fostul liberal Vergil Chițac susținea că imobilul ajunge pe mâna fostului președinte al organizației municipale, Georghe Muhscină.

S-a invocat și varianta potrivit căreia Muhscină a preluat sediul din str. Lahovari, prin organizația municipală, în baza contribuțiilor financiare pe care le-a asigurat în campaniile electorale pentru promisiunile care i s-au făcut și care nu au fost onorate. De asemenea, s-a vehiculat și posibilitatea înființării unui post de televiziune al bisericii adventiste de Ziua a Șaptea, cult la care Muhscină are apartenența spirituală.

Între timp, referitor la situația actuală a sediului, președintele organizației județene a PNL Constanța, Bogdan Huțucă, ne-a precizat că… anunțul nu mai este valabil.

„Nu este dat spre închiriere… Doamne… probabil am plătit pentru anunț pentru mai mult timp, un an de zile. Am vrut să închiriem spațiul din zonă pentru venituri. Voiam să ne plătim datoriile, deci o făceam pentru venituri, numai că între timp ne-am gândit că mai bine păstrăm spațiul și, pe măsură ce ne consolidăm, îl folosim pentru diferite evenimente. Dar, nu am primit nici o ofertă în perioada respectivă, nu ne-a bătut nimeni la ușă pe subiectul ăsta… Toate partidele au datorii care provin din campanie, dar se rezolvă într-un mod eșalonat fără nici o problemă”, a spus Bogdan Huțucă, pentru TOMIS NEWS.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *