Sediul PNL Constanța, transformat în… casa lui Moș Crăciun

Zeci de copii s-au întâlnit duminică, 15 decembrie a.c., cu Moș Crăciun, la sediul Partidului Naţional Liberal Constanța.

În afară de tradiționalele cadouri, micuții au avut parte și de o serie de jocuri și momente distractive alături de personaje specifice sărbătorilor de iarnă.

„Sediul nostru s-a transformat duminică în Căsuța lui Moș Crăciun. La sediul PNL Constanța, locul politicienilor a fost luat de zeci de copii care s-au distrat, au cântat, au dansat și au primit multe cadouri. Singura noastră treabă a fost să ne asigurăm că micuții au toate ingredientele pentru o distracție pe cinste. Și după zâmbetele lor, am făcut treabă bună”, a declarat președintele Organizației Femeilor Liberale Municipiul Constanța, Adriana Câmpeanu.

Pentru cei mici a fost o zi plină de bucurii, intrând astăzi în spiritul Crăciunului.

„Duminică a fost despre cei 70 de copii care au venit să îl întâlnească, mai devreme e drept, pe Moș Crăciun. Și am avut grijă să găsească sub brad o mulțime de surprize. Elfi, reni, crăciunițe, cântece, dansuri și bineînțeles multe cadouri. O zi frumoasă în compania unor copii fericiți”, a afirmat liderul consilierilor locali liberali din Consiliul Local Constanța, Adriana Arghirescu.

Evenimentul a fost organizat de Organizația municipală de Femei a PNL Constanța.

ofl craciun 2
DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.