Ședința extraordinară solicitată de USR Constanța pentru regulamentul zonei peninsulare, REFUZATĂ! „Reaua voință a administrației Chițac-Ovanesian se vede din AVION!”

Secretarul general al municipiului a refuzat ședința extraordinară referitoare la suspendarea regulamentului de acces în peninsulă, anunță marți USR Constanța, care consideră că secretarul general arată „o rea voință crasă prin faptul că nu organizează o sedință de Consiliul Local la cererea unei treimi din Consiliul Local”:

Doamnă secretar Mirabela Viorela Călin nu își cunoaste atribuțiile de secretar general și pune în cârca consilierilor organizarea ședinței de Consiliu Local(rapoarte de specialitate, avize ale comisiilor de specialitate, informații cuprinse în documentele de convocare). Conform Codului Administrativ, art 243, lit. f și g secretarul general are următoarele atribuții: f) Asigură procedurile de convocare a Consiliului Local și efectuarea lucrărilor de secretariat, comunicarea ordinii de zi(…) g) Asigură pregătirea lucrărilor supuse dezbaterilor Consiliului Local și comisiilor de specialitate ale acestora. Reaua voință a administrației Chițac-Ovanesian se vede din avion. Mâine vom convoca din nouă o ședință extraordinară de îndată pentru joi, 25 noiembrie, ora 11:00”, au transmis USR-iștii constănțeni.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *