Ședință de Guvern în penultima zi a anului. Premierul Ciucă dă drumul la tolba cu bani pentru primari, din Fondul de Rezervă

Guvernul se întruneşte, miercuri, de la ora 17,30, în a doua şedinţă din această săptămână. Pe ordinea de zi figurează un proiect de hotărâre privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2021, pentru Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, pentru finanţarea Programului Naţional de Dezvoltare Locală etapele I şi II, se precizează într-un comunicat al Guvernului. De asemenea, Executivul va discuta şi un proiect de hotărâre privind alocarea unei sume tot din Fondul de rezervă pentru susţinerea activităţii aeroporturilor regionale pentru care consiliile judeţene au calitatea de autoritate publică tutelară.

Proiectul reprezintă continuarea demersului legislativ aprobat în şedinţa marţi prin Ordonanţa de Urgenţă privind unele măsuri pentru susţinerea activităţii aeroporturilor regionale pentru care consiliile judeţene au calitatea de autoritate publică tutelară, menţionează sursa citată.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *