Secțiile pediatrice din Spitalul Județean, decorate în spiritul sărbătorilor pentru al patrulea an consecutiv

Așa cum obișnuiește în fiecare an, Asociația Dăruiește Aripi aduce un pic din bucuria sărbătorilor de Crăciun și copiilor internați în Spitalul Județean Constanța. Medicii rezidenți din cadrul secției de Pediatrie au fost cei care au decorat în acest an întreaga sectie.

Atunci cand medicii dintr-o sectie de pediatrie isi decoreaza sectia pentru a le oferi micutilor pacienti un strop din magia sarbatorilor, ne intareste credinta ca orice implicare pe care o avem in spitalele publice lasa in urma modele care devin normalitate”, a precizat președintele Asociației Dăruiește Aripi, Alina Pătrăhău.

În același context, va avea loc Gala Dăruiește Aripi, care va avea loc în data de 13 decembrie ora 18.00, la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanța, eveniment caritabil în sprijinul copiilor bolnavi de cancer din Dobrogea.

„Vă invităm să petreceți o seară deosebită, ascultând Concertul de Crăciun cu orchestra și corul Teatrului Național Oleg Danovski iar donația recomandată de 100 lei pe bilet este 100% folosită în continuarea proiectului de vizite și tratamente la domiciliul copiilor bolnavi de cancer.  Mai multe detalii despre proiect găsiți AICI!”, au precizat reprezentanții Asociației.

CITEȘTE ȘI:

Biletele se gasesc online pe https://www.daruiestearipi.ro, pe evenimentul Concert de Crăciun din pagina de Facebook a Dăruiește Aripi sau la nr. 0745 864 034 (Ana Maria Toma).

Asociația Dăruiește Aripi este o organizație non-profit din Constanța fondată în anul 2013 din dorința de a coagula sub aripa ei energia celor care vor și pot să contribuie la realizarea unor proiecte caritabile din domeniul medical și educațional.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.