Se vinde carne de miel de la producători avizați, în piețele administrate de RAEDPP Constanța

În perioada 14.04.2022 – 23.04.2022, în piețele agroalimentare administrate de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța se va comercializa carne de miel pentru Sărbătorile Pascale, de la producători avizați de Direcția Sanitar – Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța. În acest sens, vor fi puse la dispoziție 33 de locuri în hala de lactate din Piața Grivița și 8 locuri în hala de lactate din Piața Tomis III. În spațiile unde se va comercializa carne de miel, RAEDPP Constanța va asigura temperatura şi starea de igienă corespunzătoare.

„Pentru a veni atât în sprijinul producătorilor, cât și al consumatorilor care doresc să se aprovizioneze cu carne de miel pentru masa de Paște din acest an, Consiliul de Administrație al Regiei a hotărât reducerea tarifului pentru ocuparea unui loc în hală, de la 50 de lei, la 29 de lei/zi. Pe această cale, le adresez celor dintâi rugămintea ca diminuarea tarifului pe care noi îl practicăm pentru ca ei să își poată comercializa produsele să se reflecte și în prețul final”, a precizat directorul general al RAEDPP Constanța, Stere Hira.

Comerțul cu carne de miel se va desfășura după următorul program: luni – sâmbătă: 08:00 – 17:00, duminică: 08:00 – 12:30.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *