Se schimbă „garda”: SLI a DEMISIONAT din funcția de președinte al CA al RAEDPP. „Am fost deschis unei retrageri onorabile, dar până la urmă nu m-am născut alaltăieri…”

Consilierii locali municipali constănțeni sunt convocați pentru 28 decembrie în ședința ordinară a lunii decembrie și, printre cele 26 de proiecte de hotărâre, se regăsește cel legat de revocarea Consiliului de Administrație al RAEDPP și numirea unor membri provizorii.

Președintele de CA, Sorin Lucian Ionescu, a ajuns la concluzia că nu are rost să mai discute nimic cu primarul Vergil Chițac și, miercuri, și-a înaintat demisia.

Mi-am depus demisia din funcția de președinte al Consiliului de administrație al RAEDPP, ca răspuns la mitocănia primarului Chițac de a cere prin hotărâre de Consiliu revocarea CA fără niciun motiv, altul decât răzbunare politică. Asta deși i-am pus la dispoziție toate documentele solicitate, și nu eram obligat – noi fiind subordonați CLC, nu primarului – și i-am transmis printr-o doamnă (ea m-a sunat, nu eu) că sunt deschis unei retrageri onorabile, după o discuție prealabilă. Mai ales că am dat un concurs conform legii, validat prin votul Consiliului Local, inclusiv cu câteva voturi liberale. Însă, oricum, nu m-am născut alaltăieri, știu cum stau lucrurile”, a transmis Sorin Lucian Ionescu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.