Se pune CRUCE moțiunii de cenzură din cauza… AUR. Simion, către Ciolacu: „Vă votăm moțiunea dacă veți convinge și parlamentari ai puterii”

Parlamentarii Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) vor vota moţiunea de cenzură a PSD cu două condiţii: să fie un text serios şi să fie obţinute voturi de la parlamentarii puterii, a declarat, marţi, liderul deputaţilor AUR, George Simion.

Am văzut textul moţiunii de cenzură şi avem observaţii. Noi avem două condiţii pentru a vota această moţiune: textul să fie serios şi în concordanţă cu poziţiile publice pe care AUR le-a avut ca singură forţă de opoziţie reală şi în al doilea rând ca să găsim voturi şi din partea arcului guvernamental – minorităţi, UDMR, USR, PNL”, a declarat Simion la Parlament.

Întrebat dacă mai crede că există un blat PSD – PNL, el a spus: „Da, cu siguranţă. În ceea ce priveşte PNRR, ei au avut şi voturile PSD – se poate vedea, este totul electronic, public”.

Partidul Social Democrat a finalizat textul moţiunii de cenzură şi îl va depune la Parlament săptămâna viitoare, a anunţat, luni, preşedintele formaţiunii, Marcel Ciolacu. Titlul moţiunii este „România eşuată. Recordul ‘fantastic’ al Guvernului Cîţu”.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.