Se naște un partid pentru UNITATEA ROMÂNILOR, de 1 Decembrie, la Alba Iulia! Invitație pentru constănțeni: „România Mare nu există fără Dobrogea! Vrem să stricăm planurile politice antinaționale”

De 1 decembrie, Platforma Unionistă Acțiunea 2012 și mișcarea politică România Mare în Europa vă invită la manifestațiile care se vor organiza la Alba-Iulia, cu ocazia Zilei Naționale a României. Cu prilejul împlinirii a 101 ani de la Marea Unire de la 1918, începând cu ora 07:00, va avea loc Marșul Unirii, care va avea ca punct de plecare Gara Feroviară din Alba-Iulia și ca punct final Cetatea Alba Carolina, pentru a omagia împreună împlinirea celei mai profunde doleanțe: Unirea tuturor românilor în granițele aceluiași stat!

Toate detaliile despre eveniment, disponibile AICI!

CITEȘTE ȘI:

Piedici politice

Tot la Alba-Iulia, în aceleași momente, se va lansa partidul mișcării politice România Mare în Europa și este și probabil motivul pentru care Primăria Alba Iulia, în premieră, a refuzat să introducă acțiunea în programul oficial al evenimentelor dedicate Zilei Naționale.

„Este o tradiție deja, organizăm acest marș de 12 ani la Alba Iulia și, de fiecare dată, transmitem mesajul că sărbătorim o.. țară neîntregită. Sărbătorim o Unire care nu mai există cu adevărat, Basarabia nemaifiind parte a României. Și anul acesta, ca în fiecare an, vor fi basarabeni alături de noi. De 1 Decembrie avem o surpriză, o coregrafie specială pentru marș. Din păcate, Primăria Alba Iulia nu a mai dorit anul acesta să ne bage în programul oficial, cum a făcut de fiecare dată…”, a spus președintele Acțiunii 2012, Ștefan Lupu, pentru TOMIS NEWS.

Potrivit Acțiunii 2012, are loc și o plecare organizată, din București, după cum urmează:

• Deplasarea se face cu autocarul
• Plecarea se face din București, sâmbătă, 30 noiembrie, seara la ora 22:30
• Plecarea din Alba Iulia spre București este pe 1 decembrie, la ora 22:00, urmând să ajungem pe 2 dimineața la ora 6:00 în București.

Cost per persoană: 120 de lei

CITEȘTE ȘI:

Nu există România Mare fără Dobrogea

Despre partidul unionist care se va lansa de 1 Decembrie, ne-a detaliat fostul candidat independent la europarlamentare, George Simion.

Mișcarea politică România Mare în Europa s-a constituit la 11 august, în București (detalii AICI!), după ce la alegerile europarlamentare am obținut peste 120.000 de voturi. În mod normal, aceste voturi ar fi fost suficiente, obiectivul nostru a fost atins, însă emoția politică ne-a afectat și pe noi și nu am mai prins mandatul. Este foarte clar că nu putem să dezamăgim peste 120.000 de oameni și peste 5.100 de constănțeni care au avut încredere în noi. Totodată, nu abandonăm traiectoria noastră unionistă și pentru Țară, pentru care milităm cu înverșunare de foarte mulți ani. Ne constituim ca partid politic ca să stricăm toate planurile politice antinaționale din acești 30 de ani! Așadar, ne vedem de 1 Decembrie, la Alba Iulia, unde sunt așteptați și constănțenii, pentru că nu există România Mare fără Dobrogea!”, a spus Simion, pentru TOMIS NEWS.

Partidul politic unionist se va lansa de 1 Decembrie, ora 11:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

One thought on “Se naște un partid pentru UNITATEA ROMÂNILOR, de 1 Decembrie, la Alba Iulia! Invitație pentru constănțeni: „România Mare nu există fără Dobrogea! Vrem să stricăm planurile politice antinaționale”

  • sâmbătă, 23 noiembrie 2019 la 21:53
    Permalink

    Adevarat, asta lipsea Romaniei: inca un partid politic, inca o miscare, inca cineva care sa vorbeasca frumos si sa promita. Inca cineva care sa ia 0.3 procente in alegeri si sa le vanda cui ofsra mai mult.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *