Se lansează organizația Constanța a Alianței pentru Unirea Românilor: „Noua Românie trebuie să devină una dintre primele 40 de economii ale lumii”

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), constituit la 1 Decembrie 2019 la Alba-Iulia, lansează organizația județeană Constanța. Mișcarea unionistă, asociațiile civice, ale minorităților și cetățenii care l-au susținut pe independentul George Simion la alegerile pentru Parlamentul European s-au constituit în cadrul acestui partid, care își propune să participe la alegerile locale și parlamentare din acest an.

CITEȘTE ȘI:

Evenimentul de lansare a organizației județene Constanța a AUR va avea loc sâmbătă 18 ianuarie 2020, la Teatrul Elpis (str. Aristide Karatzali), începând cu ora 13:00.

Pe parcursul acestei luni vor avea loc evenimente similare în Madrid (19 ianuarie), Cluj (20 ianuarie), Baia-Mare (21 ianuarie), Focșani (23 ianuarie), Iași (24 ianuarie) și Roma (26 ianuarie).

CITEȘTE ȘI:

AUR este rezultatul unificării forțelor politice românești care au în vedere interesele poporului român, arată reprezentanții partidului:

„Aparținem unui grup de inițiativă care provine atât din interiorul cât și din afara granițelor actuale ale țării. Credem că viitorul nostru ca civilizație depinde de o nouă abordare față de românii din afara granițelor. Nu putem și nu trebuie să vorbim de țară și de diaspora. Există o singură Românie, iar definiția ei primă o constituie oamenii, limba, cultura, trecutul istoric pe care îl împărtășim. Astfel, fie că trăim la Roma sau Londra, în Cernăuți sau Chișinău, în Chilia sau Madrid, Ialoveni, Timoc, Bruxelles, New York, Tiraspol sau Constanța suntem toți România și avem toți o responsabilitate față de țară precum și dreptul de a participa la viața politică de acasă. Principiile doctrinare ale Partidului sunt: libertatea, moralitatea, responsabilitatea, dreptatea, democraţia, unionismul, patriotismul, egalitatea în drepturi și șanse și solidaritatea. Principiile de organizare şi funcţionare ale Partidului sunt: unitate şi autonomie, iniţiativă şi cooperare, responsabilitate şi disciplină, competenţă şi moralitate, eficienţă, transparenţă, pragmatism şi valorificarea tradiţiei, în scopul realizării unui partid puternic şi modern. Unirea celor două state constituie nu doar un act firesc de reparaţie istorică, ci şi un act de dreptate economică. Unirea celor două economii va accelera investiţiile masive, ajungând ca, odată reunificată ţara, noua Românie să devină una dintre primele 40 de economii ale lumii! Nu trebuie să existe o Europă de Vest și o Europă de Est, membrele fondatoare ale Uniunii Europene și cele nou integrate. Trebuie să existe o singură Uniune care poate supraviețui și se poate dezvolta doar în baza unității politice, a tratamentului egal și corect, a asumării adevărului istoric”, au precizat reprezentanții AUR Constanța.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.