Se întoarce lângă Comănescu? Palaz: „Senatorul de la Vega, liberalii îl plimbau ca pe sfintele moaște!” Chițac: „Se reîncălzesc tot soiul de ciorbe, dar o să le treacă”

Asociat în campaniile electorale de anul trecut cu milionarul din Port, Gabriel Comănescu, senatorul Vergil Chițac, recent plecat din PNL, a fost nevoit să își găsească un nou sediu atât pentru cabinetul parlamentar, cât și pentru viitoarele planuri politice. Deși, în ultima vreme s-a vorbit de ruperea „lanțului de iubire” între Chițac și Comănescu, noul sediu al senatorului, unde și-a desfășurat activitatea o firmă a milionarului, readuce în atenție problema: mai este susținut sau nu de Comănescu?

CITEȘTE ȘI:

Chițac a DEMISIONAT din PNL! „Când este un merit, este al PNL Constanța, când este un eșec: altcineva e de vină. Vedem în 2019-2020, în funcție de rezultate, cine a avut dreptate”

Președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, susține că Chițac „a fugit în brațele lui Comănescu”.

„Când eu am demascat în campanie că actualul senator, Vergil Chițac, este marioneta lui Gabriel Comănescu, liberalii nimic: BATMAN, BATMAN! Azi, senatorul Vergil Chițac a trădat PNL și a fugit în brațele lui Gabriel Comănescu, făcându-și sediul de parlamentar într-un spațiu deținut de acesta, iar în 2020 se vrea primarul Constanței. Asta ne mai lipsește, ca primarul să fie marioneta unuia care nu plătește salariile și ai cărui angajați sunt în greva foamei”, a spus, miercuri, Claudiu Palaz.

Este vorba de același sediu despre care TOMIS NEWS relata la începutul lunii august a.c. că ANAF îl scoate la licitație. ANAF anunța atunci că, pe 23 august a.c., se vor vinde la licitație bunuri imobile deținute de SC Corona Crewing SRL, societate comercială deținută de Gabriel Comănescu, ca urmare a ceea ce președintele GSP obișnuiește în ultimii ani: neplata datoriilor. La momentul relatării știrii, Corona Crewing a postat un anunț la sediul de pe bd. Tomis nr. 133, unde are acum Vergil Chițac sediul, potrivit căruia și-a mutat activitatea în baza GSP, la dana 34 din Portul Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Comănescu, încă un picior în groapă. Sediul Vega Turism, EXECUTAT SILIT! Invitație la licitație, din partea ANAF

Chițac: „Eu știu că Comănescu nu mai are oameni!”

De partea cealaltă, senatorul Vergil Chițac susține că nici vorbă de vreo legătură cu Gabriel Comănescu, susținând că, pur și simplu, nu și-a găsit un sediu în altă parte.

„L-am închiriat de la o firmă care a făcut crewing, Corona Shipping, nu mai stă acolo. S-a desființat. O fi… doar îl cunosc pe domnul Comănescu. L-am închiriat, plătesc chirie, am acte, trebuia să mă duc undeva! Nu are decât să înceapă (asocierea cu Comănescu – n.r.), dar dacă eu nu am găsit unde să mă duc… Ce să fac? Eh, o să reîncălzească unii și alții tot soiul de ciorbe, dar o să le treacă. Eu credeam că a trecut deja chestiunea asta… Dar, Comănescu, apropo, mai are oameni? Că eu știu că nu prea mai are…”, a spus Vergil Chițac, pentru TOMIS NEWS.

Între timp, duminică, Vergil Chițac a făcut următoarele precizări pentru TOMIS NEWS, cu rugămintea expresă pentru publicare:

„Gabriel Comănescu este prietenul meu și așa va rămâne! E o prietenie necondiționată între doi oameni care nu au nevoie, unul de celălalt. Nu am timpul și nici energia să demontez fixații si nici să lărgesc orizonturi înguste. Așa că treaba asta cu “omul lui Comănescu” este “fake news”! Și cum cea mai bună cale să lupți cu “fake news” nu este să negi ci să prezinți versiunea adevărată, este ceea ce am și făcut!”, a concluzionat senatorul Vergil Chițac, pentru TOMIS NEWS.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*