Se îngroașă rândurile Jandarmeriei: zeci de absolvenți subofițeri, repartizați la Constanța

26 de subofiţeri absolvenţi  ai Şcolilor Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni şi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani  au fost repartizaţi la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa (IJJ Constanța) și la Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța.

Ceremonia de numire în funcţie tinerilor jandarmi a avut loc, luni, la sediile celor două unități.

Potrivit IJJ Constanța, subofițerii au fost prezentaţi personalului unităţilor, ulterior fiind incluşi într-un program de pregătire ce cuprinde activităţi de însuşire a responsabilităţilor specifice misiunilor pe care le vor executa.

„După această primă perioadă de acomodare, tinerii subofiţeri vor fi încadraţi la subunități de ordine publică și pază și protecție instituțională,  urmând să ocupe funcţii de subofiţer operativ. Cei 26 de absolvenţi au mulţumit tuturor colegilor pentru primire şi au spus că „doresc să se integreze cât mai repede în colectiv, promiţând să  acţioneze cu profesionalism pe parcursul întregii cariere”. Conducerea Jandarmeriei  Constanţa i-a asigurat pe tinerii subofiţeri de tot sprijinul, i-a felicitat şi le-a urat succes  în activitatea pe care o vor desfăşura în cadrul unităţilor”, au mai precizat reprezentanții IJJ Constanța.

jandarmi absolventi 1
DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.