Se îngroapă securea războiului? Stroe îl susține pe Dragnea la Congresul din martie

Social-democraţii constănţeni s-au întrunit în şedinţa Biroului Permanent Judeţean pentru a discuta, printre altele, poziționarea organizației județene pentru Congresul anunţat de liderul PSD, Liviu Dragnea.

Printre propunerile relevante le precizăm pe cele ale președintelui organizației municipale a PSD Constanța, Decebal Făgădău, care consideră că PSD Constanţa ar trebui să primească posturi de secretari de stat.

După şedinţa Biroului Permanent Judeţean, președintele organizației județene a PSD, Felix Stroe, a anunțat că la eveniment au participat 70 de lideri de UAT-uri și că „PSD Constanţa şi-a exprimat sprijin necondiţionat faţă de Liviu Dragnea şi politicile promovate de acesta”.

CITEȘTE ȘI:

Mișcare strategică marca Stroe și Tudose, în prag de război cu Dragnea: s-a semnat contractul pentru construcția podului suspendat de la Brăila. „Este un element de siguranță națională, care leagă provinciile istorice”

Liviu Dragnea a coordonat modificările în structura Guvernului condus de Viorica Dăncilă în momentul în care Felix Stroe a fost eliminat din calculele noului Executiv. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat la mijlocul acestei săptămâni înainte de şedinţa Comitetului Executiv PSD că a propus convocarea unui Congres extraordinar în martie, dorind redefinirea şi relansarea programului de guvernare. Acesta a precizat că va cere şi un vot de reconfirmare în funcţia de preşedinte al PSD. Amintim că, în momentele ultimelor tensiuni din PSD, Liviu Dragnea se afla în contradicție cu președintele executiv, Niculae Bădălău, care, voalat, cerea un Congres, Dragnea considerând că „nu este de preferat un Congres în martie”. De asemenea, Dragnea a insistat și pe 12 ianuarie a.c., cu prilejul întâlnirii cu liderii social-democrați din Vaslui, când a declarat că nu se impune organizarea unui congres extraordinar al partidului. Președintele PSD a revenit asupra acestei convingeri, probabil în urma consolidării poziției sale la șefia partidului.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Se îngroapă securea războiului? Stroe îl susține pe Dragnea la Congresul din martie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.